onsdag 4 juli 2012

so she dances

Idag har solen lyst över vårt fina landskap. Jag kunde till och med gå barfota i gräset, känna på krusbären, äta några smultron och se hur rabarberna växt till sig efter att jag tog med mig halva busken hem till frysen för några veckor sedan. Dagen inleddes med en fin testund hos en fin vän, sedan lunch i solen. Därefter besiktigades mitt vrålåk..

Stackars opeln. Stått ett halvår och fått bromsar förstörda. Besiktningsmannen råkade dessutom ha sönder bromsröret som rostat sönder så när jag körde i närmare 100 km/h i nedförsbacke var det lite läskigt när bromsarna inte tog det allra minsta. Mitt liv hade kunnat sluta där. Men det gjorde det inte och mitt liv fortsätter i samma hjulspår som innan.

Min fina barndomsvän frågade idag då vi fikade på pappas altan om jag tycker att det är jobbigt när alla blir sambos, förlovar sig, gifter sig.. får barn.. med tanke på den klassiska klockan som tickar plus min sjukdom. En sån rak fråga.. och jag kunde svara ja. Punkt.

Det är överjävligt på så många vis att det är svårt att få in. Jag kan vissa stunder känna att "men detta fixar sig såklart" för i nästa stund få ren panik. Men paniken lägger sig rätt fort och jag blir istället mycket nedstämd och ledsen.

Men positivt är att opeln är på lagning. En snäll man kom och tog den idag, ibland har man tur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar